PRISER

Hos Kalmar Taxi erbjuder vi bra och fasta priser för våra tjänster. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra kunder och förenkla er resa genom att ha fasta priser för vanliga destinationer.

Vi är stolta över att ha ett mycket bra och sofistikerat datasystem som hjälper oss att beräkna priserna. Genom att använda den senaste teknologin och tillgängliga data kan vi erbjuda korrekta och pålitliga priser för våra kunder.

Oavsett om du behöver en persontransport, budtransport, transport till flygplatsen, tågtransport eller skoltransport, kan du vara säker på att våra priser är transparenta och rättvisa. Vi värdesätter din tillit och strävar efter att erbjuda den bästa möjliga prisupplevelsen för våra kunder.

Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver mer information om våra priser. Vi är här för att hjälpa dig och se till att du får en smidig och bekväm resa till rätt pris.

Välj Kalmar Taxi för dina transportbehov och upplev våra fasta och förmånliga priser samt vårt pålitliga datasystem som garanterar en korrekt och rättvis prissättning.

kalmartaxi.se

TJÄNSTER TAXI ERBJUDER

Flygtaxi

KALMAR TAXI är din Taxibolag i Kalmar som erbjuder högkvalitativa tjänster för företag och privatpersoner i Kalmar. Boka nu din taxi...

Hotell

Upphämtning av taxi till och från hotellet i Kalmar Oavsett om du precis anländer eller åker hem...

Tågstation

Hos Kalmar Taxi kan du förboka din taxi till och från resecenter i hela Kalmar. Vi beräknar alltid din upphämtningsdatum och tid...

Budtransport

Vi förenklar vardagen för flera företag och privatpersoner som är i behov av att få något levererat tryggt, säkert och i tid. Kalmar Taxi erbjuder...

Sjukhus

Kalmartaxi kan erbjuda transporttjänster för personer som behöver resa till sjukhus.

Skoltransport

Skoltransport: Kalmartaxi kan erbjuda säkra och pålitliga skoltransporttjänster för elever. De kan transportera elever till och från skolan.