Synpunkter

Vi tar gärna emot era synpunkter för att förbättra vår service till er. Vi anser att våra kunder gör oss bättre. Skicka gärna in en reklamation ifall ni har upplevt något strul under eran färd så ser vi till att åtgärda detta.

Privatkund

Du som privatkund får en enkel upplevelse genom vår app, hemsida eller telefonväxel. Våra tjänster är uppdaterade för att underlätta för dig där vi tar fram ett fast pris. Bokning via vår app ger 10% rabatt på alla tjänster.

Företagskund

Du som företagskund får möjlighet att registrera ett konto hos oss där du kan se all historik av tidigare beställningar. Du som registrerad företagskund får 15% rabatt på alla våra tjänster till både dig själv och era klienter.

Tågstation

Kalmar Taxi erbjuder möjligheten att förboka din taxi till och från resecenter Kalmar. Vi förstår vikten av att ha en välplanerad och smidig resa, därför beräknar vi alltid din upphämtningsdatum och tidpunkt noggrant. Genom att förboka din taxi hos oss kan du vara säker på att vi finns där i rätt tid för att transportera dig till eller från resecentret. Oavsett om du reser själv eller i grupp, kan du lita på oss för pålitliga och bekväma resor till och från resecentret i Kalmar. Boka din taxi i förväg hos Kalmar Taxi och undvik onödig stress och väntetid.

kalmartaxi.se