Synpunkter

Vi tar gärna emot era synpunkter för att förbättra vår service till er. Vi anser att våra kunder gör oss bättre. Skicka gärna in en reklamation ifall ni har upplevt något strul under eran färd så ser vi till att åtgärda detta.

Privatkund

Du som privatkund får en enkel upplevelse genom vår app, hemsida eller telefonväxel. Våra tjänster är uppdaterade för att underlätta för dig där vi tar fram ett fast pris. Bokning via vår app ger 10% rabatt på alla tjänster.

Företagskund

Du som företagskund får möjlighet att registrera ett konto hos oss där du kan se all historik av tidigare beställningar. Du som registrerad företagskund får 15% rabatt på alla våra tjänster till både dig själv och era klienter.

Budtransport

Stntaxi förenklar vardagen för både företag och privatpersoner genom att erbjuda trygga, säkra och punktliga leveranstjänster. Oavsett om det gäller att leverera paket, dokument eller andra föremål, kan du lita på oss för att få ditt gods levererat till önskad destination. Vi värdesätter pålitlighet och ser till att leveransen sker i tid, vilket sparar tid och minskar stress för våra kunder. Med Stntaxi kan du vara trygg med att din leverans hanteras med omsorg och professionalitet. Lita på oss för att leverera dina ärenden tryggt och säkert.

kalmartaxi.se