Synpunkter

Vi tar gärna emot era synpunkter för att förbättra vår service till er. Vi anser att våra kunder gör oss bättre. Skicka gärna in en reklamation ifall ni har upplevt något strul under eran färd så ser vi till att åtgärda detta.

Privatkund

Du som privatkund får en enkel upplevelse genom vår app, hemsida eller telefonväxel. Våra tjänster är uppdaterade för att underlätta för dig där vi tar fram ett fast pris. Bokning via vår app ger 10% rabatt på alla tjänster.

Företagskund

Du som företagskund får möjlighet att registrera ett konto hos oss där du kan se all historik av tidigare beställningar. Du som registrerad företagskund får 15% rabatt på alla våra tjänster till både dig själv och era klienter.

FRÅN A TILL B MED KALMAR TAXI

KALMAR TAXI är det ledande taxibolaget i Kalmar som strävar efter att erbjuda högkvalitativa och pålitliga tjänster för både företag och privatpersoner. Vi är dedikerade att möta dina transportbehov på bästa möjliga sätt.

Oavsett om du behöver en bekväm och pålitlig transport till ditt företagsmöte, flygplatsen eller bara för att ta dig runt i staden, kan du lita på oss. Våra erfarna och professionella förare sätter din säkerhet och komfort i fokus, och vi är stolta över att erbjuda punktliga transporter som möter dina tidtabeller och behov.

Vi förstår vikten av att erbjuda en problemfri och smidig bokningsprocess. Därför har vi olika sätt att boka din taxi, antingen genom vår användarvänliga app, vår hemsida eller via telefon. Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för dig att boka din resa när som helst, dygnet runt.

Vårt breda utbud av tjänster inkluderar upphämtning och avlämning vid hotell, resecenter och flygplatser. Vi erbjuder också säkra skoltransporter för elever samt transporttjänster för personer som behöver resa till sjukhus. Oavsett ditt transportbehov är vi här för att hjälpa till.

När du väljer KALMAR TAXI kan du förvänta dig högsta kvalitet på våra taxiresor. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och ge dig en bekväm och trevlig resa. Vårt dedikerade kundserviceteam finns också tillgängligt för att säkerställa att du får en problemfri upplevelse.

Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader. Vi tror på att ge våra kunder valuta för pengarna och samtidigt leverera enastående tjänster. Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner i transport och erbjuda dig de högkvalitativa tjänster du förtjänar.

Boka nu din taxi med KALMAR TAXI och upplev skillnaden i kvalitet, pålitlighet och kundservice. Vi är här för att göra din resa bekväm, säker och smidig. Kontakta oss idag för att boka din nästa resa eller för att diskutera dina transportbehov.

kalmartaxi.se