Synpunkter

Vi tar gärna emot era synpunkter för att förbättra vår service till er. Vi anser att våra kunder gör oss bättre. Skicka gärna in en reklamation ifall ni har upplevt något strul under eran färd så ser vi till att åtgärda detta.

Privatkund

Du som privatkund får en enkel upplevelse genom vår app, hemsida eller telefonväxel. Våra tjänster är uppdaterade för att underlätta för dig där vi tar fram ett fast pris. Bokning via vår app ger 10% rabatt på alla tjänster.

Företagskund

Du som företagskund får möjlighet att registrera ett konto hos oss där du kan se all historik av tidigare beställningar. Du som registrerad företagskund får 15% rabatt på alla våra tjänster till både dig själv och era klienter.

Skoltransport

Kalmartaxi erbjuder trygga och pålitliga skoltransporttjänster för elever. Vårt dedikerade team av erfarna förare säkerställer att eleverna transporteras säkert till och från skolan. Vi värdesätter elevens säkerhet och komfort och strävar efter att erbjuda en stressfri och bekväm resa för dem. Med vår pålitliga service kan föräldrar vara trygga med att deras barn kommer fram i tid och på ett säkert sätt. Lita på Kalmartaxi för pålitliga skoltransporter som prioriterar säkerheten och välbefinnandet för eleverna.

kalmartaxi.se