Synpunkter

Vi tar gärna emot era synpunkter för att förbättra vår service till er. Vi anser att våra kunder gör oss bättre. Skicka gärna in en reklamation ifall ni har upplevt något strul under eran färd så ser vi till att åtgärda detta.

Privatkund

Du som privatkund får en enkel upplevelse genom vår app, hemsida eller telefonväxel. Våra tjänster är uppdaterade för att underlätta för dig där vi tar fram ett fast pris. Bokning via vår app ger 10% rabatt på alla tjänster.

Företagskund

Du som företagskund får möjlighet att registrera ett konto hos oss där du kan se all historik av tidigare beställningar. Du som registrerad företagskund får 15% rabatt på alla våra tjänster till både dig själv och era klienter.

Flygtaxi

Kalmar Taxi är ditt taxibolag i Kalmar som står till förfogande för både företag och privatpersoner och erbjuder högkvalitativa tjänster. Med vårt fokus på kvalitet och tillförlitlighet kan du lita på oss för att leverera en förstklassig taxiupplevelse. Oavsett om du behöver transportera dig själv eller ditt företag, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta dina specifika behov. Boka din taxi nu och upplev vår professionella service och bekväma resor. Vi är redo att ta hand om din transport i Kalmar med omnejd.

kalmartaxi.se