SMIDIGA TRANSPORTER

0480-28200

RING OSS BOKA ONLINE
Stntaxi Logo
Synpunkter

Vi tar gärna emot era synpunkter för att förbättra vår service till er. Vi anser att våra kunder gör oss bättre. Skicka gärna in en reklamation ifall ni har upplevt något strul under eran färd så ser vi till att åtgärda detta.

Privatkund

Du som privatkund får en enkel upplevelse genom vår app, hemsida eller telefonväxel. Våra tjänster är uppdaterade för att underlätta för dig där vi tar fram ett fast pris. Bokning via vår app ger 10% rabatt på alla tjänster.

Företagskund

Du som företagskund får möjlighet att registrera ett konto hos oss där du kan se all historik av tidigare beställningar. Du som registrerad företagskund får 15% rabatt på alla våra tjänster till både dig själv och era klienter.

TJÄNSTER TAXI ERBJUDER

Flygplats

Stntaxi är din Taxibolag i Kalmar som erbjuder högkvalitativa tjänster för företag och privatpersoner i Kalmar. Boka nu din taxi...

Hotell

Upphämtning av taxi till och från hotellet i Kalmar Oavsett om du precis anländer eller åker hem...

Tågstation

Hos stntaxi kan du förboka din taxi till och från resecenter i hela Kalmar. Vi beräknar alltid din upphämtningsdatum och tid...

Budtransport

Vi förenklar vardagen för flera företag och privatpersoner som är i behov av att få något levererat tryggt, säkert och i tid. Stntaxi erbjuder...

Sjukhus

Kalmartaxi kan erbjuda transporttjänster för personer som behöver resa till sjukhus.

Skoltranspor

Skoltransport: Kalmartaxi kan erbjuda säkra och pålitliga skoltransporttjänster för elever. De kan transportera elever till och från skolan.

Varför välja oss?

Erfarna och professionella förare som sätter din säkerhet och komfort i fokus. Punktliga och pålitliga transporter för att möta dina tidtabeller och behov. Högsta kvalitet på våra taxiresor för en bekväm och trevlig resa. Dedikerad kundservice för att ge dig en problemfri upplevelse. Konkurrenskraftiga priser och transparenta kostnader. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och ge dig enastående tjänster varje gång du väljer oss. Oavsett om det är för affärsändamål, privat bruk eller budtransporter, kan du lita på att vi tar hand om dig på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att boka din nästa resa eller för att diskutera dina budtransportbehov.
Vi ser fram emot att vara din pålitliga partner i transport och leverera högkvalitativa tjänster som du förtjänar.

kalmartaxi.se